recente posts

Recent Posts Widget

geslaagd 70 jarig jubileum Oldambtster Boys

woensdag 3 augustus 2016

Afgelopen weekend is het 70 jarig jubileum van v.v. Oldambtster Boys gevierd. Het feest werd gehouden op vrijdag en zaterdag. De vijfde colonne, een vaste waarde bij de club, kon er niet bij zijn het weekend en zij hebben, mede dankzij het zwoele weer, er donderdag al een feestje van gemaakt waarvoor onze welgemeende excuses.


    (Dit prachtige cadeau is vrijdag op ludieke wijze geschonken door Natasja en Patrick Seitner)


Op 26 juli 2016, de jubileumsdag, heeft het bestuur en de activiteitencommissie nog vergaderd over het aankomende weekend en de puntjes op de i gezet. Vastgesteld is dat er te weinig oud leden bereikt zijn en dat dit een groot aandachtspunt is voor de komende jaren zodat we bij het 75 jarig bestaan van de club meer oud leden aanwezig kunnen zijn.

In dat kader verzoeken wij u allen ons hierbij te ondersteunen. Kent u oud leden van v.v. Oldambtster Boys en heeft u een emailadres, FB, Whatsapp, telefoonnummer van het betreffende lid geef dit dan aub door aan bestuur@oldambtsterboys.nl. Wij zullen natuurlijk zelf ook de nodige acties ondernemen om oud leden te gaan bereiken o.a. advertenties.

Verder is tijdens de bestuursvergadering het programma vastgesteld en zekergesteld dat we niets waren vergeten om dit feest vlekkeloos te laten verlopen. De vergunningen voor de kantine waren afgegeven tot 02.00 uur wat voor het bestuur betekende dat de kantine dan ook dicht moest zijn, wat ook is gerealiseerd.

Het volgende programma werd vastgesteld


vrijdag om half zes verzamelden de teams voor de zeskamp zich op het sportpark. De zeskamp begon om 18:00 uur en was een groot succes. Lars de Jonge won de schiet snelheidswedstrijd door met 100 km/h een bal te schieten.


Na de zeskamp moest er gedouched worden want de zeepbuikglijbaan zorgde ervoor dat je niet droog bleef. De pubquiz zou daarom om 21:00 beginnen.


Tijdens de quiz waren zes teams in de kantine aanwezig die strijdden om de meeste goede antwoorden. Het was een gezellige quiz.Na afloop was er nog gelegenheid voor een drankje. Om 01:30 was iedereen vertrokken om zich op te maken voor de zaterdag.


Zaterdag was de organisatie inclusief bestuursleden, hoewel enkele leden van de commissie er niet waren :-(, al weer vroeg bezig met de schoonmaak en de voorbereiding voor het programma voor de zaterdag.

Vanaf 12:00 was dit afgerond en kwamen de leden, oud leden al weer aan om deel te nemen aan het interne toernooi. Er waren in totaal 7 teams bestaande uit 7 man die tegen elkaar gingen strijden op een 7 x 7 veld. Elke wedstrijd duurde 15 min. Er waren geen scheidsrechters. De aanvang en eindtijden werden centraal geregeld en tussen de wedstrijden (er waren drie teams vrij) was er gelegenheid voor een drankje en een hapje. (Fenna Dallinga was weer bereid gevonden om hamburgers en braadworsten te bakken.


Na het toernooi wat om 16.10 eindige konden de laatste teams zich douchen en omkleden om nog een drankje te nuttigen voorafgaande aan het buffet. Om 16.20 hield voorzitter Anne jan Mensinga een toespraak en bedankte iedereen die had meegewerkt aan de werkzaamheden die ertoe hebben geleid dat het complex er nu zo mooi bijligt maar ook de club het zo goed doet.

Na deze speech werd de verloting gehouden en gingen de (vlees)prijzen naar de gelukkige winnaars en werd daarna het buffet geopend door de voorzitter. Goed voorbeeld deed volgen.


Na het buffet was de band reeds gearriveerd. Dat kwam goed uit want door het enorm goede buffet was eenieder sneller verzadigd zodat men na nog rustig een drankje te nemen al weer klaar was voor de band Antko en Silvia Greven.

Antko en Silvia Greven tijdens 70 jubileum Oldambtster Boys

Ook dit was een succes te noemen, men heeft erg genoten. Ook deze avond was het om 02:00 uur gedaan in de kantine en werd de deur na dit geslaagde jubileumsfeest gesloten met de opmaat naar het 75 jaar!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten