recente posts

Recent Posts Widget

seizoensafsluitings BBQ

donderdag 26 mei 2016

Het einde van het seizoen nadert a.s. zaterdag spelen de mini's hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Het kampioenteam D1 moet nog twee wedstrijden spelen op 28 en 31 mei. De C1 speelt zaterdag ook hun laatste wedstrijd van het seizoen. Het tweede speelt zondag uit tegen ZNC wat hun laatste wedstrijd wordt.

Het is een vast gebruik dat de club het seizoen afsluit met een BBQ voor de senioren. Bij de jeugd is de afsluiting gekoppeld aan het kampioensfeest wat is gehouden vorige week zaterdag. De BBQ voor de senioren vindt plaats op zaterdag 18 juni a.s.

Ook is het net als vorig jaar de bedoeling dat eenieder die deel wil nemen aan de BBQ zijn contributie voor dit jaar heeft betaald. U kunt dit ook pinnen in de kantine of overmaken op NL 90 RABO 0357 7945 75 tnv. Ook is opgave voor de BBQ vereist. u kunt zich aanmelden via het formulier wat in de kantine komt te hangen, via het contactformulier op de website oldambtsterboys.nl of via het contactformulier bij dit blog.

Net zoals vorig jaar zal er gestart worden met een gezamenlijke training van de senioren. Hierna zal een drankje genuttigd worden waarna de BBQ's aangestoken zullen gaan worden.

wij hopen op een gezellige afsluiting van het seizoen.

1 opmerking

  1. Barbeque is bedoeld voor alle senioren leden plus begeleiding, steunende leden en genodigden. Onder de genodigden vallen onder andere de vrijwilligers.

    BeantwoordenVerwijderen