recente posts

Recent Posts Widget

JVV 1 - Oldambtsterboys 1

maandag 16 mei 2016

Zondag 15 mei moesten de Boys uit tegen JVV. In tegenstelling tot de thuiswedstrijd was JVV aanvallender en hadden het betere spel in de eerste helft. Ook de scheidsrechter deed aardig mee en gaf na een forse tackle op een speler van de Boys een gele kaart aan Kevin Weerd omdat hij er wat van zei. Een andere forse tackle van JVV en het hinderen van het nemen van een vrije trap na het fluitsignaal werd niet bestraft.

Enfin de teams zijn verantwoordelijk voor het spel en niet de scheidsrechter. Toch kwamen de Boys op voorsprong door een doelpunt van Emil Heeres. De vreugde duurde echter maar zeer kort want JVV scoorde vrijwel direct de 1-1. Nu werden de Boys wat sterker wat leidde tot de 2-1 door opnieuw Emil heeres. Vlak voor de rust kreeg JVV echter een penalty waardoor met ze 2-2 de rust ingingen.

Na de rust begonnen de Oldambtster Boys sterker aan de wedstrijd wat resulteerde in een 3-2 voorsprong door een doelpunt van Kevin Weerd. Vervolgens maakte Lars de Jonge de 4-2. Hierna vergaten de Boys de wedstrijd helemaal te beslissen. Doordat ze dat niet deden kwam JVV weer in de wedstrijd. Dit ging wat af en aan wat tenslotte leidde tot de 3-5 waarna de wedstrijd vlak daarna was afgelopen.