recente posts

Recent Posts Widget

Oldambtsterboys 1 eindigt op de 12e plaats

maandag 23 mei 2016

Afgelopen zondag was de laatste kraker voor de boys. Als zij de wedstrijd tegen Drieborg zouden winnen konden zij doorstoten naar de 10e plaats in het eindklassement. Dat moest dan nog wel even gebeuren.

Het is natuurlijk bekend dat Drieborg niet een ploeg is die zich zo laten verslaan. In de eerste helft bleef het 0-0 en lieten de Boys het op vele fronten liggen. Er werden op vele momenten verkeerde keuzes gemaakt waar Drieborg dankbaar gebruik van maakte en voor de goal van de Boys gevaarlijk werd. De grootste kans in de eerste helft moet aan Drieborg worden toegeschreven. Een vrije bal werd prima ingeschoten en de keeper van de Boys had een formidabele redding. Drieborg was echter sneller bij de bal en kon direct nogmaals inschieten welke bal wederom door de keeper werd gehouden.

In de tweede helft ging het weer gelijk op totdat er bij een aanval van Drieborg de bal niet goed kon worden weggewerkt. Hierdoor kon Drieborg scoren. Kort daarna schoten ze ook de 2-0 in. Hierna herpakten de boys zich en werden sterker. Drieborg moest alle zeilen bijzetten om de aanvallen van de Boys te stoppen. Helaas had de scheidsrechter voor de Boys niet de gewenste straf voor een overtreding in de 16. Ze kregen geen penalty nadat Dennis Burema de 2-1 al had ingekopt. Het bleef uiteindelijke bij een 2-1.

Deze wedstrijd was tevens de laatste wedstrijd voor Dennis Burema en Jamill de Jong. Tijdens een teametentje is afscheid van ze genomen.